Gå til hovedindhold

Hold 2024-2025

Undervisningen foregår på Billedskolen på Albertslund Biblioteket.

Hold 1 / 9-12 år. Mandag 15.30-18.00

På hold 1 undersøger vi hvad kunsten kan. Hvordan kan vi bruge kunsten til at lære at udforske og være nysgerrige på verden. Vi undersøger forskellige materialer og lærer teknikker til at skabe et personligt udtryk og lave flotte kunstværker. Vi lader os inspirere af alt fra billedkunst, musik, natur og litteratur.

Hold 2 / 13-16 år Mandag 15.30-18.00

På hold 2 har vi fokus på kunsten og processerne i at lave kunst. Vi lægger vægt på, at man kan fordybe sig i processerne. Samtidig arbejder vi på at lære en masse nye teknikker og materialer at kende. Vi lader os inspirere af andre kunstnere og deres værker.

Hold 3 / 9-12 år. Torsdag 15.30-18.00

På hold 3 undersøger vi hvad kunsten kan. Hvordan kan vi bruge kunsten til at lære at udforske og være nysgerrige på verden? Vi undersøger forskellige materialer og lærer teknikker til at skabe et personligt udtryk og lave flotte kunstværker. Vi lader os inspirere af alt fra billedkunst, musik, natur og litteratur.

Hold 4 / 13-16 år. Torsdag 15.30-18.00

På hold 4 har vi fokus på kunsten og processerne i at lave kunst. Vi lægger vægt på, at man kan fordybe sig i processerne. Samtidig arbejder vi på at lære en masse nye teknikker og materialer at kende. Vi lader os inspirere af andre kunstnere og deres værker.

Hold 5 / 6-8 år. Onsdag 14.30-16.45

På hold 5 vil du blive introduceret til hvad kunst er og hvad man kan bruge den til.
Her kan du eksperimentere med forskellige spændende teknikker og sjove måder at tænke og udtrykke sig på. Vi bygger, maler, snakker og tester en masse forskellige kunstneriske ting af. Alle kan være med, bare at man har lyst til at skabe og er nysgerrig på kunsten.

Hold 6/ 18 år og opefter. Onsdag 10.00-13.00

På hold 6 arbejder vi med varierende projekter der undersøger nye som gamle kunstneriske fokusområder. Det kan for eksempel være en nyfortolkning af et velkendt materiale eller et fokus på en bestemt billedkunstner.
Du arbejder hovedsageligt individuelt med din egne værker og unikke stil, som du i undervisningen kan udvikle sammen med din underviser.
Der er plads til alle uanset forudsætninger, det kræver blot at man er åben og ikke er bange for at kaste sig ud i en række forskelligartede opgaver alene og i fællesskab.