Gå til hovedindhold

Hold 2022-2023

Undervisningen foregår på Billedskolen på Albertslund Biblioteket.

Hold 1 / 9-12 år

På hold 1 undersøger vi hvad kunsten kan. Hvordan kan vi bruge kunsten til at lære at udforske og være nysgerrige på verden. Vi undersøger forskellige materialer og lærer teknikker, så I derigennem kan skabe jeres personlige udtryk og flotte kunstværker. Vi lader os inspirere af alt fra musik og tekster og billeder.

Hold 2 / 13-16 år

På hold 2 har vi fokus på kunsten og processerne i at lave kunst. Vi lægger vægt på, at man kan fordybe sig i processerne, og der ikke er et fast facit vi skal nå frem til. Samtidig arbejder vi på at lære en masse nye teknikker og materialer at kende. Vi lader os inspirere af andre kunstnere og deres værker.

Hold 3 / 9-12 år

På hold 3 undersøger vi hvad kunsten kan. Hvordan kan vi bruge kunsten til at lære at udforske og være nysgerrige på verden. Vi undersøger forskellige materialer og lærer teknikker, så I derigennem kan skabe jeres personlige udtryk og flotte kunstværker. Vi lader os inspirere af alt fra musik og tekster og billeder.

Hold 4 / 13-16 år

På hold 4 har vi fokus på kunsten og processerne i at lave kunst. Vi lægger vægt på, at man kan fordybe sig i processerne, og der ikke er et fast facit vi skal nå frem til. Samtidig arbejder vi på at lære en masse nye teknikker og materialer at kende. Vi lader os inspirere af andre kunstnere og deres værker.

Hold 5 / 6-8 år

Fri-kunst. Er du mellem 6-8 år, så kan du gå til Fri-kunst på Albertslund Billedskole. Her vil du blive introduceret til hvad kunst er og hvad man kun bruge det til. Hvis du kunne tænke dig at bygge en skulptur i træ, male kæmpe malerier, eksperimentere

med at tegne med en spraydåse eller se hvad man kan få ud af pap, så er Fri-kunst lige noget for dig. På Fri-kunst kan alle være med, bare man har lyst til at skabe sine egne kunstværker.

Hold 6/ 18 år og opefter

Fri-kunst.  for voksne 18.år+
Er du 18. år + så kan du gå til Fri-kunst på Albertslund Billedskole. 
Her vil du blive undervist i hvad kunst er og hvilken ekstremt vigtig rolle kunsten har i samfundet og hvad man kun bruge den til. 
Forløbet starter med introduktion til Marcel Duchamps kunst syn og værker, der fra følger vi kunstens spændende udvikling op igennem historien. Hvis du ikke aner hvem Duchamp er, men bare kan lide at tegne, så er det helt fantastisk, for på Billedskolen er der plads til alle uanset forudsætninger. 
Fri-kunst kræver blot at man har nysgerrigheden i behold, og man ikke er bange for at kaste sig ud i nyt ukendt terræn.