Gå til hovedindhold

Hold 2021-2022

Undervisningen foregår på Billedskolen på Albertslund Biblioteket.

Hold 1 / 9-12 år

På hold 1 undersøger vi hvad kunsten kan. Hvordan kan vi bruge kunsten til at lære at udforske og være nysgerrige på verden. Vi undersøger forskellige materialer og lærer teknikker, så I derigennem kan skabe jeres personlige udtryk og flotte kunstværker. Vi lader os inspirere af alt fra musik og tekster og billeder.
Tilmelding

Hold 2 / 13-16 år

På hold 2 har vi fokus på kunsten og processerne i at lave kunst. Vi lægger vægt på, at man kan fordybe sig i processerne, og der ikke er et fast facit vi skal nå frem til. Samtidig arbejder vi på at lære en masse nye teknikker og materialer at kende. Vi lader os inspirere af andre kunstnere og deres værker.

Tilmelding

Hold 3 / 9-12 år

På hold 3 undersøger vi hvad kunsten kan. Hvordan kan vi bruge kunsten til at lære at udforske og være nysgerrige på verden. Vi undersøger forskellige materialer og lærer teknikker, så I derigennem kan skabe jeres personlige udtryk og flotte kunstværker. Vi lader os inspirere af alt fra musik og tekster og billeder.

Tilmelding

Hold 4 / 13-16 år

På hold 4 har vi fokus på kunsten og processerne i at lave kunst. Vi lægger vægt på, at man kan fordybe sig i processerne, og der ikke er et fast facit vi skal nå frem til. Samtidig arbejder vi på at lære en masse nye teknikker og materialer at kende. Vi lader os inspirere af andre kunstnere og deres værker.

Tilmelding

Hold 5 / 6-8 år

Fri-kunst. Er du mellem 6-8 år, så kan du gå til Fri-kunst på Albertslund Billedskole. Her vil du blive introduceret til hvad kunst er og hvad man kun bruge det til. Hvis du kunne tænke dig at bygge en skulptur i træ, male kæmpe malerier, eksperimentere

med at tegne med en spraydåse eller se hvad man kan få ud af pap, så er Fri-kunst lige noget for dig. På Fri-kunst kan alle være med, bare man har lyst til at skabe sine egne kunstværker.

Tilmelding

Hold 6 / 14-19 år

Graffiti, frikunst og urban interaktion. Graffiti er overalt og har i mere end 20 år sat sit præg på kunsten, moden og design. I undervisningen vil du blive introduceret til graffitiens mange aspekter og hvordan noget, der startede som en ulovlig ungdomsbevægelse fra USA, i dag kan bruges aktivt til at skabe dit eget kunstneriske udtryk og identitet. Anders Reventlov der selv har mere end 20 års erfaring med at male på gaden verden over. Vi skal have det sjovt og lære af hinanden. Et af målene for holdet er at vi kan komme ud og udsmykke en stor gavl i Albertslund by.

Tilmelding

Hold 7 / 20 år og opefter

I denne sæson sættes der fokus på farvernes univers. Opstillinger skal studeres og indfanges i streger og kulører, og fantasien vil få frit spil i andre opgaver med abstrakte undertoner – opgaverne kan ”gribes”, som man lyster. Holdet skal

arbejde med akryl på lærred, kridt og farveblyanter på papir, suppleret med kul og blyant. Vi lader os inspirere af kunsten, finder temaer der kan bringe en stemning til maleriet, eller vi undersøger for en tid et specifikt materiale for at finde metoder og nye muligheder.

Tilmelding