Billedskolen

Hold 3 og 4 afvikles samtidig
tirsdag kl. 15.30-18.30

Som noget nyt har Billedskolen
to hold for de 6-8 årige.
Undervisningsindholdet på
hold 6 og 7 følges ad.
Forskellen er starttidspunktet –
kl. 15 eller kl. 17.

Maksimalt 12 elever pr hold.

VIGTIGT: Hvis dit barn har særlige behov – der kan have betydning for undervisningen – kontakt Kenneth 20731062 /ksz@albertslund.dk inden tilmelding.

Undervisning foregår på
Billedskolen på Hovedbiblioteket

Hold 1 / 8-11 år

Mandag kl. 15.30-18.30

Kan du lide at være kreativ? Holder du af at tegne og male? Er du nysgerrig på, hvordan man bygger en skulptur, så er Billedskolens hold 1 lige noget for dig.
Vi laver sjove og udfordrende opgaver, og vi arbejder med blandt andet maleri, tegning, skulptur, collage, grafik.
Vi lægger stor vægt på, at fx en tegning, et maleri eller en skulptur ikke skal se ud på en bestemt måde. Vi har størst fokus på din proces og på din kreativitet.

Start: 16/9-2019

Hold 2 / 12-16 år

Mandag kl. 15.30-18.30

Hold 2 er et hold for de større børn og for unge, der interesserer sig for kunst og kreative processer. Her får man tid og rum til fordybelse, og man møder jævnaldrene med samme interesse. På hold 2 vil vi introducere forskellige kunstarter, blandt andet maleri, tegning, skulptur, collage, grafik etc.
Vi vil udforske, eksperimentere og afprøve mange forskellige materialer og teknikker.

Start: 16/9-2019

Hold 3 / 8-11 år

Tirsdag kl. 15.30-18.30

Kan du lide at være kreativ? Holder du af at tegne og male? Er du nysgerrig på, hvordan man bygger en skulptur, så er Billedskolens hold 3 lige noget for dig.

Start: 17/9-2019

Hold 4 / 12-16 år

Tirsdag kl. 15.30-18.30

Hold 4 er et hold for de større børn og for unge, der interesserer sig for kunst og kreative processer. Her får man tid og rum til fordybelse, og man møder jævnaldrene med samme interesse. På hold 2 vil vi introducere forskellige kunstarter, blandt andet maleri, tegning, skulptur, collage, grafik etc.

Start: 17/9-2019

Hold 5 / Voksne

Onsdag kl. 17.30-20.30

Onsdagsholdet vil, som tidligere år, få stillet opgaver med fokus på læring, personlig udvikling og med plads til eksperimenteren med metoder og skitseideer.
Der skal tegnes og males, klippes og klistres m.m. og vi supplerer undervisningen med en studietur til Statens Museum for Kunst for at møde den ekspressive kunst til refleksion og videre bearbejdning på Billedskolen.

Start: 18/9-2019
Gina Hedegaard Nielsen
Pris: 2.020 kr. for elever bosat i Albertslund.
Betales over to rater á 1.010 kr.
(Udenbys elever betaler 4.039 kr. fordelt over to rater)

Hold 6 / 6-8 år

6-8 år Torsdag kl. 15.00-17.00

KREATIV LEGEPLADS FOR DE SMÅ
Vi lærer bedst ved at lege. Det skal være sjovt at gå på Billedskolen, derfor eksperimenterer vi meget på hold 6 og 7.
Vi bygger, maler og tegner, klipper og klistrer, hamrer og saver, og vi afprøver nye materialer og teknikker.
Vi skaber en legende stemning, hvor der er plads til at forfølge de nye ideer der opstår undervejs. Vi skal både udfordres og bruge vores fantasi. Der er ’højt til loftet’ på hold 6.

Lene Løve Sørensen + Linda Orloff

Hold 7 / 6-8 år

6-8 år Torsdag kl. 17.00-19.00

KREATIV LEGEPLADS FOR DE SMÅ
Vi skaber en legende stemning, hvor der er plads til at forfølge de nye ideer der opstår undervejs. Vi skal både udfordres og bruge vores fantasi. Der er ’højt til loftet’ på hold 7.

Lene Løve Sørensen + Linda Orloff

Hold 8 / Voksne

Fredag kl. 10.00-13.00

Denne sæsons fredagshold for voksne vil hovedsageligt fungere som et ’åbent værksted’ med oplæg og vejledning.
Du vil blive præsenteret for oplæg, der indleder kreative forløb på 2-3 fredage. Disse kan du vælge at følge nøje – og få hele spektret af læring med – eller du kan vælge at bruge oplæggene som afsæt til fortolkninger, hvor du arbejder i egen retning med eller uden vejledning fra underviseren.
Underviseren vælger et udbud af materialer, der kan arbejdes med. Disse er inkluderet i kursusafgiften.
Du kan også vælge at medbringe egne kunstnerartikler,
hvis du har særlige ønsker eller behov.
Gina Hedegaard Nielsen er primær underviser.
Gæstelærere underviser fire fredage i træk efter tema.

Start: 20/9-2019
Gina Hedegaard Nielsen + gæsteundervisere
Pris: 2.020 kr. for elever bosat i Albertslund.
Betales over to rater á 1.010 kr.
(Udenbys elever betaler 4.039 kr. fordelt over to rater)